GetReal

Nyskabende coachddannelse | forårshold 2023

Uddannelsen bygger på autentiske, afprøvede og nye metoder og teorier inde for visualisering og serendipity principper om højere bevidsthed, og vil kunne fungere som et udvidet værktøj både til den professionelle coach, som teambuilder, leder eller personligt nyskabende. Alt samlet i et dynamisk inspirerende kompendie leveret undervejs. Du kan læse mere om uddannelsens afsæt og mentorer her.


Det har aldrig været vigtigere end NU, at holde fast i skaberglæden og fremsynet. På uddannelsen får du gennemgribende træning i at visualisere, transformere og manifestere. Lærer hvordan vi bevæger os ud af tankerne og ind i virkeligheden. Som GetReal Coach© vil du kunne hjælpe enhver med, at finde sine værdier, skabe betydningsfulde og varige forandringer og nå sine sande mål. Vi går tæt på de ægte værdier, og sætter handling på initiativerne, uden kamp eller stress, så du kan designe den fremtid, du ønsker.


Vi mødes 10 onsdage + 1 lørdag over en 3 måneders periode fra den 4. marts - 10. maj 2023, på vores atelier i København og online. Uddannelsen rummer både smil, tårer og det givende i, at se hvordan andre også finder og udvikler deres visdom undervejs. Du kan se alt om indhold og optag i vores kommende program 2023. Her er en lille video om uddannelsen.


De første eksaminerede coachhold står klar. De er i topform, og springer ud i det hele, fra 2020. Lyt til deres refleksion, læring og oplevelse af forløbet her:


Nanna
Lina
Frederikke
Michelle
Christina
Jannie
Anne-Kristine
Nina
Berit
Eva
Cecilie
Tilde
Carla
Josefine
Christine
Natascha
Kalle


Du afslutter uddannelsen med at skrive et selvstændigt afgangsprojekt, hvor du udvikler eget koncept. Heri indgår ny praksis i billedmediets brug som reminder og målsætter. Vi arbejder efter ICF´s (International Coach Federation) etiske regler, der blandt andet omhandler tavshedspligt. Vi arbejder ikke med trin, energityper, tests eller Neuro Lingvistisk Programmering (NLP).


Tilbudspris er 24.000,- DKK. inkl. materialer.

Efter bestået eksamen får du certifikat som Get Real Livsstilscoach, med 60 timers coach specifik træning, mentorship og undervisning. Der er max 5 pladser på hvert hold.


Vi håber at se dig til foråret! 🌱


Har du spørgsmål, eller ønsker optag på uddannelsen, kontakt os på mail: getreallivingdk@gmail.com
Så reserverer vi en plads til dig. Efterårsholdet starter vi op 2. september - 8. november. Du skal være så velkommen!