'Mullen'

Velkommen her! 🧡

Mit navn er Mariane Mickelborg, aka 'Mullen'. På billedet herover kan du se mine børn Carla, Kalle og jeg. Vi er entrepreneurer, og sammen har vi skabt firmaet GOALS. Der nu er under transformation og afvikling. En nyskabende e-portal til design, målsætning og livsstil lanceret i 2017.

Faktisk startede det hele for meget længere tid siden, som en inspirationsbog og et kursus i nytænkning for erhvervs- og kommunikationsbranchen, som jeg var instruktør og underviser for som Art Director. En succes der strækker sig over en periode på 7 år.


Ud over at være stifter af GOALS, arbejder jeg med livsstilsdesign, der gerne må have en åndelig eller spirituel vinkel. Det vil sige, at mine produkter har en aktuel hverdagsfunktion udadtil, og et selv-reflekterende fokus der også kigger indad. Implicit i alle mine tiltag ligger en overbevisning om, at der via fornyet fokus på interne ressourcer, valg, værdier, ønsker og mål - kan genereres øget vækst og succes, personligt og erhvervsmæssigt. Jeg elsker ny viden, og se hvordan ting kan sættes sammen på nye måder. Fx det billedmedie og de mange designtiltag der er skabt undervejs, samt podcast-serier om teorierne bag koncept og idé og eget livssyn. Lyt med på fx 'Mere Mullen' eller 'Som Mor Siger' podcasts på iTunes. Det er ganske gratis.


Mere info om mit UNI speciale, GetReal coaching og visuel kulturformidling se LinkedIn herunder.


Nu har jeg så designet en Coach Uddannelse 2019 i København. Så hvis du har planer om at blive en af de bedste coaches i Norden - er den måske liiige det du søger. Du skal være hjertelig velkommen!