Coaching

med Option Process® Dialogue

Som eksamineret livsstils-coach, designer og founder, arbejder jeg desuden med en åben spørgeteknik ’The Option Process® Dialogue'. En transformerende og værdiafklarende proces der fremmer tillid og glæde i modtageren, og udvikler blivende resultater og metoder.


Dialogen sætter dig, udforskeren, i den direkte possition at lede din egen rejse og bestemme din egen destination. I virkeligheden giver det os alle mulighed for at udvide vores opmærksomhed, og dermed ændre den måde, vi tænker, føler og handler på. Dette resulterer uundgåeligt i øget selvtillid, empowerment, lykke og klarhed samt skabelse af en fornyet følelse af formål (at kunne leve sit liv på egne præmisser), lidenskab og optimisme. Dette er virkelig det ultimative redskab til personlig forandring. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Derfor handler det om at stille de rigtige spørgsmål. Så du kan finde de rette svar. De svar der understøtter forestillingsevnen, og bygger bro mellem intuition, livsstil og målsætning. Processen er desuden udviklet til at hjælpe forældre og fagfolk, der plejer børn udfordret af autisme.


Pris pr. påbegyndte time: 1.100,- DKK. Indledende information er gratis. Jeg er let at tale med, og kan altid kontaktes på sms eller mail.

Al 1:1 coaching foregår online på hverdage mellem kl. 10 - 17. Du modtager kvittering og mødetid jf. vores aftale på mail. Aflysning af en session skal ske senest dagen før inden kl. 20. Aflyses der senere end dette, betales fuld pris.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud inden start, men min erfaring er, at her er 2-3 timer nok.


Tilbud e-coaching via Google Meet, 40 min. 750,- DKK. Hvor du får hjælp til, og råd om lige det du kæmper med.

Du sender bare en mail til: getreallivingdk@gmail.com
så aftaler vi nærmere om tid og indhold.


GetReal Coaching

Få afklaret din mission og mål i livet, og få værdierne helt på plads! Vi skaber rammen om din aha-oplevelse der vil inspirere dig til nye sammenhænge og ægte transformation, nu og fremover.


Coach uddannelsen

3 måneders effektivt, relevant og visionært forløb. Hvor du lærer at sætte billeder på fremtiden, drømme stort og nå dine sande mål.'Virkelighedens Model' som du ser herunder, bruger vi i GetReal coaching til at forklare, enkelt og let hvad der er virkelighed og hvordan du træder ind i nu'et - så du når dine mål.

Jeg tog selv den mest betydningsfulde beslutning, da jeg blev 30 år. Lad mig få et liv jeg kan mærke! Det var lige inden jeg blev mor, og har siden bygget vores livskvalitet op omkring kreativitet, frihed og ny viden. Værdier der har gjort det langt lettere at navigere ærligt, modigt og klart på alle niveauer i livet. Det er der nu kommet et visionært og værdiafklarende koncept ud af. Der hjælper med at sætte fokus på den glæde og frihed du kan vælge at leve i. Lige NU. Vi har alle evnen til at ændre en ide eller tanke på et splitsekund, og den beslutning medføre betydningsfulde og varige forandringer i vores liv.