Vision

Tankerne og hjertet bag vores familiefirma GOALS Group ApS er bygget på et langt studie og visuelt eksperimenterende liv, i et kreativt hjem i København, med højt til loftet og store billeder på væggene, samt troen på at egne muligheder tæller. At kreative og bevidste fremtidsbilleder er afgørende for enhver succes. GOALS konceptet handler om at sætte billeder på dine visioner, så du kan ramme det, du sigter efter - privat og erhvervsmæssigt.

Princippet er enkelt: vi får mere af det, vi fokuserer på! Hjernen afkoder visuelt indhold 60.000 gange hurtigere end tekst, derfor står billeder stærkere i denne proces end ord. Så, når vi ser det bedste for os, kan det appellere til de rette her-og-nu-følelser, der så kan spire og udfolde sig fremover. På www.goal-setter.com kan du designe din helt egen GOALS kalender™ samt store vision boards, så du kan justere dine drømme løbende og skabe de bedste til virkelighed.

Oktober 2019 lanceres vores GOALS uddannelse - med teori, special udviklede værktøjer og gennemgribende træning i at visualisere, manifestere og coache. Så du fremover kan inspirere enhver, til at designe det liv de elsker - tænke visionært, leve målrettet og skabe bevidst.
Følg linket herover. Der er to hold om året, med max 6 deltagere på hver.

Fra januar 2022, holder vi igen vore populære 1-dags inspirations workshop, med effektiv coaching til at finde dine sande grundværdier og mission - så indsats og mål rammer plet. Det bliver fantastisk!


E-mail for mere info.
goalsetterdk@gmail.com