GOALS coach

Level Up uddannelse | Efterårshold 2021

GOALS coaching bygger på autentiske, afprøvede og nye metoder og teorier inde for visualisering og serendipity principper om højere bevidsthed, og vil kunne fungere som et udvidet værktøj både til den professionelle coach, som teambuilder, leder eller personligt nyskabende. Alt samlet i et dynamisk inspirerende kompendie leveret undervejs. Du kan læse mere om uddannelsens afsæt og mentorer her.


Det har aldrig været vigtigere end NU, at holde fast i skaberglæden og fremsynet. På uddannelsen får du gennemgribende træning i at visualisere og manifestere. Lærer hvordan vi bevæger os ud af tankerne og ind i virkeligheden. Og som GOALS coach vil du kunne hjælpe enhver med, at finde sine værdier, skabe betydningsfulde og varige forandringer og nå sine sande mål. Vi går tæt på de ægte værdier, og sætter handling på initiativerne, uden kamp eller stress, så du kan designe den fremtid, du ønsker. Vi mødes onsdage over en 3 måneders periode 4. september - 24. november 2021 på vores atelier i København og online. Uddannelsen rummer både smil, tårer og det givende i, at se hvordan andre også finder og udvikler deres visdom undervejs. Du kan se alt om indhold, priser og optag i vores program. Her er en lille video om uddannelsen.


De første eksaminerede coachhold står klar. De er i topform, og springer ud i det hele, fra 2020. Lyt til deres refleksion, læring og oplevelse af forløbet her:


Nina
Berit
Eva
Cecilie
Tilde
Carla
Josefine
Christine
Natascha
Kalle


Du afslutter uddannelsen med at skrive et selvstændigt afgangsprojekt, hvor du udvikler eget koncept. Heri indgår ny praksis i billedmediets brug som reminder og målsætter. Vi arbejder efter ICF´s (International Coach Federation) etiske regler, der blandt andet omhandler tavshedspligt. Vi arbejder ikke med trin, energityper, tests eller Neuro Lingvistisk Programmering (NLP).


Efter bestået eksamen får du certifikat som Level Up GOALS Coach, med 60 timers coach specifik træning og undervisning. Et hav af muligheder hvor du desuden kan tjene penge som GOALS entrepreneur.


Håber at se dig her til efteråret 2021! 🌱

Nye priser på vej for Level Up coach uddannelsen, 2022. Ved tilmelding inden 1. januar 2022, er prisen for forårs- og efterårshold: 19.500,- DKK. Normal tilbudspris herefter 23.000,- DKK.


Har du spørgsmål, eller ønsker optag på uddannelsen, kontakt os på mail: goalsetterdk@gmail.com