Livsstilscoach

Uddannelse | efterårshold 7. oktober 2020

GOALS coaching bygger på autentiske, afprøvede og nye metoder og teorier inde for visualisering og serendipity principper om højere bevidsthed, og vil kunne fungere som et udvidet værktøj både til den professionelle coach, som teambuilder, leder eller personligt nyskabende. Alt samlet i et dynamisk inspirerende kompendie leveret undervejs. Du kan læse mere om uddannelsens afsæt og mentorer her.


Du får gennemgribende træning i at visualisere og manifestere. Lærer hvordan vi bevæger os ud af tankerne og ind i virkeligheden. Og som GOALS coach vil du kunne hjælpe enhver med, at finde sine værdier, skabe betydningsfulde og varige forandringer og nå sine sande mål. Vi går tæt på de ægte værdier, og sætter handling på initiativerne, uden kamp eller stress, så du kan designe den fremtid, du ønsker. Vi mødes onsdage over en periode på 4 – 5 måneder fra oktober 2020 på vores atelier i København. Uddannelsen rummer både smil, tårer og det givende i, at se hvordan andre også finder og udvikler deres visdom undervejs. Du kan se alt om indhold, priser og optag i vores program. Her er en lille video om uddannelsen.


De første eksaminerede coachhold står klar. De er i topform, og springer ud i det hele, 2020. Lyt til deres refleksion, læring og oplevelse af forløbet her:


Tilde
Carla
Josefine
Christine
Natascha


Du afslutter uddannelsen med at skrive et selvstændigt afgangsprojekt, hvor du udvikler eget koncept. Heri indgår ny praksis i billedmediets brug som reminder og målsætter. Vi arbejder efter ICF´s (International Coach Federation) etiske regler, der blandt andet omhandler tavshedspligt. Vi arbejder ikke med trin, energityper, tests eller Neuro Lingvistisk Programmering (NLP).


Efter bestået eksamen får du certifikat som 'GOALS livsstilsoach', med 60 timers coach specifik træning og undervisning. Et hav af muligheder hvor du desuden kan tjene penge som GOALS entrepreneur. Har du spørgsmål hertil, eller ønsker optag på uddannelsen, kontakt os på mail: goalsetterdk@gmail.com


Håber at se dig her til efteråret eller til foråret 2021! 🌱