'Mullen'

Mit navn er Mariane Mickelborg, men bliver for det meste kaldt Mullen. På billedet herover kan du se mine børn Carla, Kalle og jeg. Vi er entrepreneurer, og sammen har vi firmaet GOALS. En nyskabende e-portal til design og livsstil lanceret i 2017.
Faktisk startede det hele for meget længere tid siden, som en inspirationsbog og et kursus i nytænkning for erhvervs- og kommunikationsbranchen, som jeg var instruktør og underviser for som Art Director. Det blev en stor succes, der strakte sig over 7 år.


Implicit i alle mine tiltag ligger en overbevisning om, at der via positiv tænkning, fokus på interne ressourcer, værdier, ønsker og mål - kan genereres øget vækst og succes, personligt som erhvervsmæssigt. Jeg elsker at udfordre mig selv og indhente ny viden. Ud over at være innovationschef i GOALS arbejder jeg med livsstilsdesign, der gerne må have en åndelig eller spirituel vinkel. Det vil sige, at mine produkter har en aktuel hverdagsfunktion udadtil, og et selvreflekterende fokus der også kigger indad. Fx det nye billedmedie og designportalen vi nu har skabt og udvikler på, samt podcasts om teorierne bag konceptet. Lyt med på vores Goal-setter podcasts på iTunes. Det er gratis.


Mere info om mit UNI speciale, coaching og visuel kulturformidling se linkedin herunder.