'Markronen'

Velkommen her. Mit navn er Mariane Mickelborg, tidligere kaldt 'Mullen' - nu 'Markronen'. På billedet herover kan du se mine børn Carla, Kalle og jeg. Vi er entrepreneurer, og sammen har vi firmaet GOALS. En nyskabende e-portal til design, målsætning og livsstil lanceret i 2017.
Faktisk startede det hele for meget længere tid siden, som en inspirationsbog og et kursus i nytænkning for erhvervs- og kommunikationsbranchen, som jeg var instruktør og underviser for som Art Director. En succes der strækker sig over en periode på 7 år.


Ud over at være direktør og stifter af GOALS, arbejder jeg med livsstilsdesign, der gerne må have en åndelig eller spirituel vinkel. Det vil sige, at mine produkter har en aktuel hverdagsfunktion udadtil, og et selv-reflekterende fokus der også kigger indad. Implicit i alle mine tiltag ligger en overbevisning om, at der via fornyet fokus på interne ressourcer, valg, værdier, ønsker og mål - kan genereres øget vækst og succes, personligt og erhvervsmæssigt. Jeg elsker ny viden, og se hvordan ting kan sættes sammen på nye måder. Fx det billedmedie og designportalen vi nu har skabt og udvikler på, samt podcasts om teorierne bag konceptet. Lyt med på vores Goal-setter podcasts på iTunes. Det er ganske gratis.


Mere info om mit UNI speciale, GOALS coaching og visuel kulturformidling se LinkedIn herunder.


Nu har jeg så designet en Coach Uddannelse i København. Hvis du har planer om at blive en af de bedste GOALS coaches i Norden - er den måske liiige det du søger. Du skal være hjertelig velkommen!