'Markronen'

Mit navn er Mariane Mickelborg, tidligere kaldt 'Mullen' - nu 'Markronen'. På billedet herover kan du se mine børn Carla, Kalle og jeg. Vi er entrepreneurer, og sammen har vi firmaet GOALS. En nyskabende e-portal til design og livsstil lanceret i 2017.
Faktisk startede det hele for meget længere tid siden, som en inspirationsbog og et kursus i nytænkning for erhvervs- og kommunikationsbranchen, som jeg var instruktør og underviser for som Art Director. Det blev en stor succes, der strakte sig over 7 år.


Implicit i alle mine tiltag ligger en overbevisning om, at der via positiv tænkning, fokus på interne ressourcer, værdier, ønsker og mål - kan genereres øget vækst og succes, personligt som erhvervsmæssigt. Jeg elsker at nørde ny viden, og se hvordan ting kan sættes sammen på nye måder. Ud over at være innovationschef i GOALS arbejder jeg med livsstilsdesign, der gerne må have en åndelig eller spirituel vinkel. Det vil sige, at mine produkter har en aktuel hverdagsfunktion udadtil, og et selv-reflekterende fokus der også kigger indad. Fx det nye billedmedie og designportalen vi nu har skabt og udvikler på, samt podcasts om teorierne bag konceptet. Lyt med på vores Goal-setter podcasts på iTunes. Det er gratis.


Mere info om mit UNI speciale, coaching og visuel kulturformidling se linkedin herunder.