Coaching

by Option Process® Dialogue

Som eksamineret livsstils-coach, designer og founder af GOALS, arbejder jeg desuden med åben spørgeteknik ’The Option Process® Dialogue'. En værdiafklarende proces der tilsammen fremmer tillid og glæde i modtageren, og udvikler blivende resultater og metoder.


Dialogen sætter dig, udforskeren, i den direkte possition at lede din egen rejse og bestemme din egen destination. I virkeligheden giver det os alle mulighed for at udvide vores opmærksomhed, og dermed ændre den måde, vi tænker, føler og handler på. Dette resulterer uundgåeligt i øget selvtillid, empowerment, lykke og klarhed samt skabelse af en fornyet følelse af formål (at kunne leve sit liv på egne præmisser), lidenskab og optimisme. Dette er virkelig det ultimative redskab til personlig forandring. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Derfor handler det om at stille de rigtige spørgsmål. Så du kan finde de rette svar. De svar der understøtter forestillingsevnen, og bygger bro mellem intuition, livsstil og målsætning. Processen er desuden udviklet til at hjælpe forældre og fagfolk, der plejer børn udfordret af autisme.


Pris pr. påbegyndte time: 1.100,- DKK. Indledende information er gratis. Jeg er let at tale med, og kan altid kontaktes på sms eller mail. Aflysning af en session skal ske senest dagen før inden kl. 20. Aflyses der senere end dette, betales der fuld pris. Al coaching foregår i GOALS regi, og du modtager kvittering, mødetid og adresse jf. vores aftale via mail.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud inden start, men min erfaring er, at her er 1-3 timer nok.


Mobile Coaching

Få afklaret dine tanker og aktuelle bekymringer over telefon, i egen rolige og afslappet atmosfære.

GOALS coaching

Få afklaret dine grundlæggende værdier, så du fremover kan sige JA og NEJ uden at tvivle på dig selv.
Eller deltag sammen med andre i en forrygende tre-trins GOALS workshop. Se tilbud herunder.

Coaching privat eller erhvervsmæssigt - kontakt os på mail: goalsetterdk@gmail.com

Jeg tog selv den mest betydningsfulde beslutning, da jeg blev 30 år. Lad mig få et liv jeg kan mærke! Det var lige inden jeg blev mor, og har siden bygget vores livskvalitet op omkring kreativitet, frihed og ny viden. Værdier der har gjort det langt lettere at navigere ærligt, modigt og klart på alle niveauer i livet. Det er der nu kommet et kreativt koncept og en startup workshop ud af, som du kan læse mere om, herunder.

Program

Skab klarhed, vækst og verdensklasse.


GOALS handler om at skabe fornyelse og indsigt, og hjælper med at sætte billeder på dine værdier, så du kan se, mærke og ramme det du sigter efter. Vi er just i gang med at udvikle de nye workshop-forløb. Fra oktober 2019, starter vi en professionel GOALS uddannelse. Et helt unikt og kreativt forløb på 5 måneder, med teori, værktøjer og gennemgribende træning i at visualisere, manifestere og coache. Du kan læse mere om hvad og hvordan på linket herover.

Men lige nu og her - tilbydes sommeren over 1:1 coaching a' to timer til en samlet pris på 1.100,- DKK. Det er ½ pris og en god måde at få reflekteret, set på dine grundværdier og få skabt et glad og trygt fundament nu og fremover.

Hvis I er tre eller flere, vil vi være 2 instruktører og sætter 5 timer af til workshoppen. Pris pr. deltager er 1.100,- DKK + tilkøb af kalenderen som livsstilsværktøj. Vi går også her i dybden, og du får samtidig glæde af synergieffekten med de øvrige deltagere. Workshop lægges primært på søndage.

Du får afklaret dine ægte værdier, således at du kan sige JA og NEJ uden at tvivle på dig selv. Samt værktøjerne til at skabe et nyt levedygtigt fundament for dig, din verden og dine unikke muligheder fremad. Vi hjælper også gerne med designet, hvis der er brug for det, og med ideer til at finde billeder på dine nye visioner og afklarede værdier.

Følg os på Instagram ( stories, highlights, video ). Og hent masser af inspiration. Det er ganske gratis.
Coachproces


1. Intro, og afklaring af begreber og GOALS teori

2. Arbejdsark og øvelser med værdiafklarende spørgsmål som grundlag for dialogen

3. Vi taler om hvordan du skaber fornyelse og en sund vækst nu og fremover

4. Opsummering: sådan sikrer du dit mål, fokus og handling
Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

Skab et dynamisk liv på første klasse. Vi glæder os til at sende dig godt på vej!