Coaching

by Option Process® Dialogue

Som eksamineret livsstils-coach og GOALS mentor arbejder jeg med åben spørgeteknik ’The Option Process® Dialogue', der fremmer tillid og glæde i modtageren, og udvikler blivende resultater og metoder.


Dialogen der sætter dig, udforskeren, i den direkte possition at lede din egen rejse og bestemme din egen destination. I virkeligheden giver det os alle mulighed for at udvide vores opmærksomhed, og dermed ændre den måde, vi tænker, føler og handler på. Dette resulterer uundgåeligt i øget selvtillid, empowerment, lykke og klarhed samt skabelse af en fornyet følelse af formål (at kunne leve sit liv på egne præmisser), lidenskab og optimisme. Dette er virkelig det ultimative redskab til personlig forandring. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Derfor handler det om at stille de rigtige spørgsmål. Så du kan finde de rette svar. De svar der understøtter forestillingsevnen, og bygger bro mellem intuition, livsstil og målsætning. Processen er desuden udviklet til at hjælpe forældre og fagfolk, der plejer børn udfordret af autisme.


Pris pr. påbegyndte time: 1.100,- DKK. Indledende information er gratis. Jeg er let at tale med, og kan altid kontaktes på sms eller mail. Aflysning af en session skal ske senest dagen før inden kl. 20. Aflyses der senere end dette, betales der fuld pris. Al coaching foregår i GOALS regi, og du modtager kvittering, mødetid og adresse jf. vores aftale via mail.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud inden start, men min erfaring er, at her er 1-3 timer nok.


Mobile Coaching

Få afklaret dine tanker og aktuelle bekymringer over telefon, i egen rolige og afslappet atmosfære.

GOALS coaching

Få afklaret dine grundlæggende værdier, så du fremover kan sige JA og NEJ uden at tvivle på dig selv.
Eller deltag sammen med andre i en forrygende tre-trins GOALS workshop. Se tilbud herunder.

Coaching privat eller erhvervsmæssigt - kontakt os på mail: goalsetterdk@gmail.com

Jeg tog selv den mest betydningsfulde beslutning, da jeg blev 30 år. Lad mig få et liv jeg kan mærke! Det var lige inden jeg blev mor, og har siden bygget vores livskvalitet op omkring kreativitet, frihed og ny viden. Værdier der har gjort det langt lettere at navigere ærligt, modigt og klart på alle niveauer i livet. Det er der nu kommet et kreativt koncept og en startup workshop ud af, som du kan læse mere om, herunder.

Program


GOALS coaching 2019

Skab fornyelse, vækst og verdensklasse - når det passer dig.


GOALS handler om at skabe indsigt og overblik, og hjælper med at sætte billeder på dine værdier, så du kan se, mærke og ramme det du sigter efter. Vi er just i gang med at udvikle de nye workshop-forløb.

Der vil fremover blive tilbudt 1:1 coaching a' to timer til en samlet pris på 1.800,- DKK.

Hvis I er tre eller flere, vil vi være 2 instruktører og sætter 5 timer af til workshoppen. Pris pr. deltager er 1.400,- DKK + tilkøb af kalender som værktøj til værdierne. Vi går også her i dybden, og du får samtidig glæde af synergieffekten med de øvrige deltagere. Workshop lægges primært på søndage.

Du får afklaret dine ægte værdier, således at du kan sige JA og NEJ uden at tvivle på dig selv. Samt værktøjerne til at skabe et nyt levedygtigt fundament for dig, din verden og dine unikke muligheder fremad. Vi hjælper også gerne med designet, hvis der er brug for det, og med ideer til at finde billeder på dine nye visioner og afklarede værdier.

Du er desuden velkommen til at deltage i Goal-setter Club på onsdage kl. 19 på Nørrebro, og supplere dine timer med opfølgende spørgsmål her. Det er gratis.Proces


1. Intro, og afklaring af begreber og GOALS teori

2. Arbejdsark og øvelser med værdiafklarende spørgsmål som grundlag for dialogen

3. Vi taler om hvordan du skaber fornyelse og en sund vækst fremover med
bl.a. ‘My Daily 3’

4. Find dine billeder og print dem her

5. Opsummering; sådan sikrer du dit værdifokus nu og fremover
Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

Skab et dynamisk liv på første klasse. Vi glæder os til at sende dig godt på vej!