Coaching

by Option Process® Dialogue

Som eksamineret livsstils-coach og GOALS mentor arbejder jeg med åben spørgeteknik ’The Option Process® Dialogue', der fremmer tillid og glæde i modtageren, og udvikler blivende resultater og metoder.


Dialogen der sætter dig, udforskeren, i den direkte possition at lede din egen rejse og bestemme din egen destination. I virkeligheden giver det os alle mulighed for at udvide vores opmærksomhed, og dermed ændre den måde, vi tænker, føler og handler på. Dette resulterer uundgåeligt i øget selvtillid, empowerment, lykke og klarhed samt skabelse af en fornyet følelse af formål (at kunne leve sit liv på egne præmisser), lidenskab og optimisme. Dette er virkelig det ultimative redskab til personlig forandring. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Derfor handler det om at stille de rigtige spørgsmål. Så du kan finde de rette svar. De svar der understøtter forestillingsevnen, og bygger bro mellem målsætning, livsstil og intuition. Processen er desuden udviklet til at hjælpe forældre og fagfolk, der plejer børn udfordret af autisme.


Min timepris er 1.250,- DKK, inkl. moms. Jeg er let at tale med, har lokaler på Nørrebro, og kan kontaktes på mailen herunder. Aflysning af en session skal ske senest dagen før inden kl. 20. Aflyses der senere end dette, betales der fuld pris.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud inden start, men min erfaring er, at her er 1-3 timer nok.